e-Twinning Projesi Mavi Dünyaya Yolculuk

Okulumuzdan 11 öğrencimizle birlikte ‘Journey to The Blue Earth’ ( Mavi Dünyaya Yolculuk) adlı e twinning projesine ortak olarak katılmaktayız. Projemizin amacı okyanus okuryazarlığı konusunda farkındalığı arttırmaktır.

Bu sayede okyanus okuryazarı bireyler, deniz kirliliği, aşırı balıkçılık, iklim değişikliği ve biyoçeşitliliğin kaybı gibi konular hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirler.

Öğrencilerimiz belirlenen temalara  göre afiş& slogan yarışmalarına katılacaklar. İşbirlikçi çalışmalar yapacaklar, her ay öğrenci toplantılarına dahil olup süreci değerlendirecekler ve her ay belirlenen bir etkinliği gerçekleştireceklerdir.Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları oldukları okul tanım ve proje tanıtım videosunu sizlerle paylaşıyoruz.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 11:00 - Görüntülenme: 37