Etiket Sonuçları: Sherwood Resorts Hotels

May

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi İşletmelerde Beceri Eğitimlerinde öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Genel Müdürlüğü ile Sherwood Resorts&Hotels arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme İş Birliği Protokolü kapsamında; Antalya İlindeki Sherwood Resorts&Hotels'de Staj eğitimine başladılar.

May

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi İşletmelerde Beceri Eğitimi öğrenci yerleştirmeleri, Milli Eğitim Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Genel Müdürlüğü ile Sherwood Resorts&Hotels arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme İş Birliği Protokolü kapsamında; Okul Müdürümüz Arif TÜRKYILMAZ, Müdür Yardımcımız Ali TOSUN, Yiyecek İçecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Mücahit ARAS, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alan Şefi Ayşe AYIŞIĞI, Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenlerimiz Bülent ÖZTÜRK ve Tuğba TOMAKİN ile birlikte 28 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Antalya ilindeki Protokol Ortağımız Sherwood Resorts&Hotels birimlerinde gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin 29 Nisan -15 Eylül arası staj yapacakları Yaz Stajı için işletmeler ile ilgili velilerimize bilgi verildi.

Staj defterleri teslim edildi ve sözleşmeler velilerce imzalandı.

Hayırlı olsun

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü ile Sherwood Resorts & Hotels arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimi İşbirliği Protokolü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlğümüzde gerçekleştirilen  Proje Yürütme Kurulu (PYK) Toplantısı sonrasında Sherwood Resorts & Hotels Genel Koordinatörü Ahmet POLAT, Sherwood Resorts & Hotels İşletme Müdürü Murat SARIOĞLU ve Okul Müdürümüz Arif TÜRKYILMAZ, protokol kapsamında okulumuz 10. sınıflarına yönelik başlayacak olan BURS ile ilgili 10. sınıf velilerimiz ile toplantı gerçekleştirdi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü ile Sherwood Resorts & Hotels arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimi İşbirliği Protokolü kapsamında; yapımı tamamlanan ve açılışı için gün sayan okulumuz Uygulama Otelinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun BAKIRTAŞ, Sherwood Resorts & Hotels Genel Koordinatörü Ahmet POLAT, Sherwood Resorts & Hotels İşletme Müdürü Murat SARIOĞLU ve Okul Müdürümüz Arif TÜRKYILMAZ inceleme ve fikir alışverişinde bulundu.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü ile Sherwood Resorts & Hotels arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimi İşbirliği Protokolü kapsamında; Proje Yürütme Kurulu (PYK) Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun BAKIRTAŞ başkanlığında, Sherwood Resorts & Hotels Genel Koordinatörü Ahmet POLAT, Sherwood Resorts & Hotels İşletme Müdürü Murat SARIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Ahmet KIVCI ve Ahmedlatif ŞAHİN ile Okul Müdürümüz Arif TÜRKYILMAZ'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda protokol kapsamında okulumuz 10. sınıflarına yönelik başlayacak olan BURS ile protokol sürecindeki aşamalar değerlendirildi.