2023-2024 Eğitim - Öğretim yılında Bursa Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ali ÇELEBİ ve Romanya Braila Liceul cu Program Sportiv okulundan  Adina OENCEA kurucu olduğu, İtalya, Romanya, Litvanya, Sırbistan, Hırvatistan, Azerbaycan ve Türk ortakların katılımıyla şekillenen Sustainable Green Recycling (Sürdürülebilir Yeşil Geri Dönüşüm) eTwinning Projesi nde çalışmalara başlanmıştır.

Okulumuz 9-A ve 9-C sınıfından 9 öğrencimiz Müdür Yardımcılarımız Ali TOSUN (Yiyecek İçecek Hizmetleri) ve Serdar AYDOĞAN (Coğrafya) rehberliğinde projeye katılım sağlamışlardır.

Sustainable Green Recycling (Sürdürülebilir Yeşil Geri Dönüşüm) eTwinning Projesimiz Ekim - Kasım - Aralık - Ocak ayları arasında gerçekleştirilecek; proje ile geri dönüşüm, sıfır atık, atık yönetimi vb konularında öğrencilerimizin bilgilenmesi ve farkındalık yaratılması amaçlanmaktadır.

03-11-202303-11-202303-11-2023

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 21:33 - Görüntülenme: 78